Vandali koji su uništavali SDSS-ove plakate dobili odgovor

‘Hvala vam što se uništavali plakate. Bili ste dio naše kampanje!’, stoji na bilbordima postavljenim u gotovo svim hrvatskim gradovima.

Nakon serije plakata na kojima su predstavljeni kandidati sa SDSS-ove liste, ta stranka je krenula u završnu fazu predizborne kampanje za europske izbore. Ovaj put je riječ o bilbordima na kojima SDSS na ćiriličnom i latiničnom pismu zahvaljuje svima koji su uništili njihove plakate i tako ponudili odgovor na jedan od predizbornih slogana – ‘Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj’.

‘Hvala vam što se uništavali plakate. Bili ste dio naše kampanje!’, poručili su SDSS-ovci vandalima koji su ostavili trag na njihovom plakatima u većini hrvatskih gradova. Počelo je sa Siskom gdje su iskidani, dok su u Splitu – kao i u drugim gradovima – nikad pronađeni počinitelji na njih napisali ‘Srbe na vrbe’, ‘Palite traktore’, ‘Za dom spremni’, ‘Orjunaši’, ‘Govna srpska’ i ‘NDH’. Najgnjusnije poruke – ‘Zakolji srpsku djecu’ i ‘Ubi Srbina’ – u utorak su osvanule na plakatu u Ulici grada Vukovara Zagrebu.

Izvor: Novosti