Nikica Gabrić dao podršku listi 24

Poznati hrvatski oftamolog, doktor Nikica Gabrić, snimio je spot za SDSS-ovu kampanju.

U Rijeci uništeni plakati na kojima je SDSS odgovorio vandalima

SDSS-ovi plakati već danima su uništavani diljem Hrvatske, a najnoviji primjer dolazi iz Rijeke.

Vandali koji su uništavali SDSS-ove plakate dobili odgovor

‘Hvala vam što se uništavali plakate. Bili ste dio naše kampanje!’, stoji na bilbordima postavljenim u gotovo svim hrvatskim gradovima.

Centralni skup SDSS-a u Zagrebu

Centralni predizborni skup Samostalne demokratske srpske stranke u Zagrebu održat će se u nedjelju 19. maja u 17 sati u Plaza centru (bivši Hypo centar) na adresi Slavonska avenija 6.

U Rijeci i Zagrebu nastavljeno uništavanje SDSS-ovih plakata

Plakati s Pupovčevom slikom uništeni su na više mjesta u Rijeci. Neki su oštećeni tek đelomično, dok su neki uništeni do neprepoznatljivosti. Na meti vandala našli su se u različitim dijelovima Rijeke, a specifičnost u odnosu na ostatak Hrvatske je da su ih u tom gradu više kidali, nego po njima pisali ustaške poruke. Vandaliziran...

Drugi krug plakata pod sloganom Rođen u Hrvatskoj

Nova faza SDSS-ove kampanje za europske izbore prikazuje predsjednika SDSS-a i nositelja liste Milorada Pupovca s hrvatskom zastavom i sloganom ‘Rođen u Hrvatskoj’.

Etičko povjerenstvo odbacilo prijavu novinara Večernjeg lista protiv SDSS-a

Kako Novosti saznaju, Etičko povjerenstvo za izbore za Europski parlament odbacilo je prijavu novinara Večernjeg lista Marinka Jurasića zbog korištenja alkohola u kampanji SDSS-a. Jurasić je u prijavi citirao jedan od statusa sa stranačke Facebook stranice: ‘malu bočicu rakije, našeg nacionalnog pića (…) naime, mi se za prava manjina borimo žestoko’.

Pocijepani plakati SDSS-a i na njima ispisane poruke mržnje

U nekoliko hrvatskih gradova uništeni su plakati SDSS-a i na njima ispisane ustaške i poruke mržnje prema Srbima. Na plakatu u Splitu riječ “Srbin” je prešarana, kao i naziv stranke, a po plakatu su dodani natpisi: NDH, Za dom spremni, Srbe na vrbe, kao i poruka “palite traktore”. Dodano je i ustaško “U”.